| Hozzászóló |
Hozzászólás |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/03/2009 13:54:56
|
melcsi75
Regisztráció ideje: 30/03/2009 13:34:24
Hozzászólások száma: 1
|
Kedves Anna!
Kreatív kézműves játszóházat szeretnénk nyitni, amelyben leginkább a kreatív technikák és a testmozgás játszik szerepet. Nekem óvodapedagógusi diplomám van, de a napokban azt hallottam, hogy a játszóház működtetéséhez szükséges egy speciális végzettséget adó képzés is. Igaz ez? Mi ennek a képzésnek a pontos megnevezése?
Köszönettel,
Melinda
|
|
|
 |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 12/04/2009 10:05:41
|
Avalon26
Regisztráció ideje: 11/04/2009 17:42:02
|
Hello !
2 kérdésem lene
Önfogalkoztató vállalkozóként,szeretnék helyi (városon belüli) "futárszolgálatot" inditani- bevásárlás,anyagszállitás,stb,amire magánszemélyeknek szüksége lehet.
Ha ez futárszolgálat név alatt münködhet, ha nem mi lehet ennek a megnevezése ?
másik
VIP vagyis fizetős társkereső,beszélgetős,torrent letöltő weblap üzemeltetéséhez,mivel a tagdijbol bevétele van a weblapnak vállakozóként kell üzemeltetnem?
Előre is köszönöm a választ.
|
|
|
 |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 15/04/2009 21:42:15
|
tsibém
Regisztráció ideje: 15/04/2009 21:11:28
|
Üdvözlet!
4éve dolgozom egészségügyben ápolóként kórházi osztályon!Most ugy döntöttem elég volt a mindennapos szívatásból a főnökök és az orvosok részéről!Szeretném megalapítani saját háziápolási vállalkozásomat!Segítséget szeretnék kérni mire van nekem ehhez szükségem!Érettségim van,és OKJ-s ápoló vágzettségem!
Előre is köszönöm a segítséget és várom a választ!
|
|
|
 |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/04/2009 16:11:17
|
Admin
Regisztráció ideje: 22/08/2006 17:08:33
Hozzászólások száma: 32
|
SZIASZTOK!
MÁJUS 1-TŐL ÁTRENDEZZÜK EGY KICSIT A FÓRUMOT, HOGY MINDENKI SZÁMÁRA KÖNNYEBBEN ÁTTEKINTHETŐ LEGYEN.
EZT A TÉMÁT LEZÁRJUK.
ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY MÁR VÁLLALKOZÓ VAGY-E, VAGY EGYELŐRE CSAK KÉSZÜLSZ AZZÁ VÁLNI, A KÖVETKEZŐ HELYEN FOGOD MEGTALÁLNI A VÁLASZT:
- FÓRUM LEENDŐ VÁLLALKOZÓK 2009. MÁJUSTÓL
- FÓRUM VÁLLALKOZÓKNAK 2009. MÁJUSTÓL
ÜDV,
GRACZEK
|
|
|
 |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/05/2009 21:26:52
|
timy044
Regisztráció ideje: 16/05/2009 21:15:00
|
Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy én büfét szerettem volnanyitni de az önkormányzatban felvilágosítottak ,h nincs vendéglátói végzettségem és igy nem lehet.
Valoszinű , hogy csak boltot tdok nyitni, de nemtudom ,h mibe kéne fogni??????
Segítséget szeretnék tőled kérni, hogy milyen bolt a nyerő a mai világban???????
Nemtudom mit kéne..........?
Vgy még ami szóba jöhetne az a piacon történő árusítás.
De ott sem tudomm ,hogy mit kéne árusitani????????
Szerinted a bolt vagy a piac a jobb?
MErt én kapok támigatást ha most vállalkozo leszek, ezért szeretnék mindeféle képpen valamit.
Előre is köszönöm a segítségedet!!!!
|
|
|
 |
![[Post New]](/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/06/2009 07:56:24
|
marcsoki
Regisztráció ideje: 27/05/2009 15:55:03
|
Kedves Anna!
Pár éve gyermekfelügyelettel foglalkozom, mint egyéni vállalkozó. Akkor úgy tájékoztatott a helyi önkormányzat, hogy ez a tevékenység nem működési engedély köteles. Most mégis kaptam egy felszólítást, hogy kérjem meg a működési engedélyt. Ezek után nem tudom kell-e?
Megszabhatnak-e létszám korlátot? (sajnos a családi napközinél van egy elég alacsony plafon)
Ugyanez lenne a kérdésem egy játszóház néven működő vállalkozással kapcsolatban. Melyik lehet az egyszerűbb?
köszönöm
Judit
|
|
|
 |
|
|